Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
SAMET Masters Club – Mobilyanın Üstatları Yeniden Bir Arada!

SAMET Masters Club – Mobilyanın Üstatları Yeniden Bir Arada!

Katma değerli ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, yeni nesil ürünlerini iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturacak Türkiye tanıtım turuna çıkıyor. “SAMET Masters Club – Mobilyanın Üstatları Yeniden Bir Arada” projesi kapsamında 4 ay boyunca 49 ilde 60 noktayı ziyaret edecek olan SAMET tırının ilk durağı, 16 Temmuz’da Karabük olacak.

İnovatif tasarımlarıyla her zaman adından söz ettiren SAMET, sofistike tasarım ve mükemmel fonksiyonu bir arada sunan ürünlerini, iş ortakları ve mobilya üreticilerinin yanı sıra evde kendi mobilyasını yapan son kullanıcılara da tanıtacak. Aktivite alanında ürünler hakkında çeşitli atölyeler düzenlenecek.

Yenilikçi çözümleriyle kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen SAMET, yenilenmiş üretim tesislerindeki teknoloji ve kaliteyi 360° VR Deneyimi yaşatarak ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. Aktiviteler kapsamında ziyaretçiler, bu eşsiz sanal tur deneyimi ile SAMET’in dünya standartlarındaki üretim anlayışını ve kalitesini daha yakından tanıma fırsatı bulacak.

Proje hakkında detaylı bilgi için: sametmastersclub.com