Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Huzur, Denge ve Uyum ‘Sema Sehpa’da Bir Araya Geldi

Huzur, Denge ve Uyum ‘Sema Sehpa’da Bir Araya Geldi

Sunduğu üst düzey ve yenilikçi ürünlerde; mekanların tasarımını domine eden büyük mobilyalar dışında, tamamlayıcı özelliğe sahip küçük mobilya ve aksesuarlarla da kusursuz bütünlük yaratan Nurus’un bu alanda en iddialı ürünlerinden biri olan Sema, sade ve akıllı tasarımıyla mekanların bütünlüğüne katkı sağlarken işlevselliğiyle de farklı ihtiyaçlara hizmet ediyor.

Bir Mevlevi Kadar Dingin ama Güçlü 

Mevlevi seremonisi semahtan esinlenilerek tasarlanan Sema; renk seçenekleri ile kullanıldığı alana kolaylıkla uyum sağlarken dergilik bulunan versiyonu ile de dergi, gazete ve kitaplarınızın düzenlenmesini sağlıyor ve bu küçücük dokunuşla bile günlük hayatınızı kolaylaştırıyor.

IF Design Ödülü Sahibi

Tasarımı Ömer Ünal ve Alper Böler’in sahip olduğu Unal&Boler Studio’ya ait olan Sema; “kültürel mirası işlevsel bir ürüne dönüşerek akılcı çözümler sunan” bir tasarım olarak, 2009 yılında IF Product Design Award ödülüne layık görüldü.

%100 Geri Dönüştürülebilir Malzeme

İnsan olmanın kendi ihtiyaçları kadar sonraki nesilleri düşünmek de olduğu bilinciyle tasarlanan Sema’nın üretiminde kullanılan ahşap malzeme, E1 Sertifikasına sahip ve %100'e kadar geri dönüştürülebiliyor. Sema’nın metal parçaları ile ambalajında kullanılan malzemeler de aynı şekilde %100 geri dönüştürülebilir ürünlerden üretiliyor.