Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Geberit Aquaclean Alba ile Banyolar Yeni Bir Standarda Kavuşuyor

Geberit Aquaclean Alba ile Banyolar Yeni Bir Standarda Kavuşuyor

Yaşam kalitesini yükselten fonksiyonel tasarımlara imza atan İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, ürün gamına kısa süre önce eklediği AquaClean Alba akıllı klozet ile banyolarda yeni bir dönemi başlattı. Estetik görünümü sayesinde tüm banyo tiplerine uyum sağlayan AquaClean Alba, tasarımının getirdiği zarafet ve fonksiyonelliği ile banyolara göz alıcı bir hava katıyor. Adını İsviçre’deki Grison Alplerinde, deniz seviyesinden 2 bin 600 metre yükseklikte bulunan kristal berraklığında, tatlı su dağ gölü olan Lai da Fasch’Alba’dan alan ürün, zarafetin rafine detaylarını sade çizgiler ve akıcı kıvrımlarıyla bir araya getiriyor. Yalın ve zarif tasarımıyla yeni Geberit AquaClean Alba, her banyo tasarımına mükemmel bir uyum sağlarken erişilebilir fiyat politikasıyla da akıllı klozet segmentinin en güncel fonksiyonlarını sunuyor.

Göz alıcı görünümünü fonksiyonel detaylarıyla taçlandırıyor

AquaClean Alba’nın akıllı fonksiyonlar ve yüksek hijyen seviyesine sahip yapısı sayesinde kullanıcısı için yeni standartlar oluşturduğunu ifade eden Geberit Group Tasarım Stratejisi Başkanı Christoph Behling, “Banyodaki hijyen konusunda uzun süredir beklenen gelişmeye AquaClean Alba ile ulaştık. Sıhhi tesisat ve vitrifiye alanında günümüzdeki ilerlemeyi banyolarda günlük yaşama taşıyan AquaClean Alba, göz alıcı görünümünün yanı sıra fonksiyona da odaklanıyor. Bu noktalardan biri olan patentli WhirlSpray yıkama teknolojisi ferahlatıcı ve detaylı bir temizlik sunarken son derece etkili ve sessiz TurboFlush yıkama teknolojisi ise standartların ötesinde performansıyla ön plana çıkıyor. Kullanıcıların püskürtme yoğunluğunu ayarlamasına olanak tanıyan bir uzaktan kumanda ile de kontrol edilebilen klozet, bu sayede yüksek konfor vadediyor. Bunun yanında geleneksel klozet seramiklerinin sahip olduğu iki aşamalı yöntemin aksine tek bir döküm işlemiyle ürettiğimiz AquaClean Alba, klozet kapağının oturduğu bölge için de ayrı bir döküm gerektirmemesi sayesinde malzeme ve enerjiden de tasarruf yapmamızı mümkün kılarak sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor. Kurulum konusunda da profesyonellere zaman kazandıran ürünümüz, montajı için seramikte bir yuva hazırlamak yerine duvara sabitlemek için patentli bir montaj elemanı ile kurulumu basit ve pratik hale getiriyor.”dedi.
Geberit’in kapsamlı uzmanlığı, akıllı klozet ailesinin bu son üyesinin de tüm seriye sorunsuz bir şekilde entegre olmasını sağlıyor. Üretim sürecine Avrupa’daki seramik fabrikasında verimli üretim ve İsviçre'deki genel merkezde ürünün montajı ile başlarken sonrasında Geberit’in benzersiz işlevleri; kolay kurulum, sezgisel kullanım ve kapsamlı hizmet anlayışıyla bir araya getiriliyor

Geberit AquaClean Alba’ya Geberit Türkiye satış noktalarından ulaşabilir.