Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Doxa, IFF İstanbul Mobilya Fuarında Ziyaretçilerini Bekliyor

Doxa, IFF İstanbul Mobilya Fuarında Ziyaretçilerini Bekliyor

Köklü Geçmişten Gelen Deneyim ve Güven

Çanakcılar Şirketler Grubu, 1960’lı yıllarda vitrifiye üretimi ile başlayan köklü bir geçmişin gücüyle bugün hem ıslak mekanların hem de ofis ve diğer çalışma alanlarının modern ihtiyaçlarına yönelik çözümler getirmektedir.

Doxa ve Creavit markaları ile yıllık 100 milyon dolarlık ticaret hacmine ulaşan Çanakcılar Şirketler Grubu, 350 bin metrekarelik 2 üretim tesisi, 1300’den fazla çalışanı ve dünyada 50’den fazla ülkeye ulaşan ürünleri ile Türkiye ekonomisine ve milletine katkı sağlamaya emin adımlarla devam etmektedir.

2001 yılında tasarım yolculuguna baslayan Doxa, artan taleplere cevap verebilmek amacıyla, 2005 yılında alınan kararla 16.000 m2’lik kapalı alanda üretim faaliyetine başlamış ve sürekli büyüyen yapısıyla mevcut tesisin büyüklüğü 102.000 m2’lik alana ulaşmıştır. 2007 yılında kurumsallaşma adımları atılarak Doxa markası tescillenmiştir.

Doxa; ofis, hastane, otel gibi tüm kurumsal yapıların mobilya ihtiyaçlarına yönelik anahtar proje ve üretim hizmeti vermektedir.

Insan hayatını kolaylastıran, fonksiyonellik, inovasyon kavramlarını ön planda tutarak ait oldugu yere kimlik kazandıran mobilyalar üreten Doxa’da, tasarımın öncüsü olmak en büyük tutku.

Ar-ge çalışmalarının ışığında gerçeklesen üretimler profesyonel ekiplerin dinamik, yenilikçi, sanatsal ve bilimi ön planda tutan bakış açısı ile ürünlerde vücut buluyor.