Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
CuboArte İle Duvarlarınıza Özel Estetik Dokunuşlar…

CuboArte İle Duvarlarınıza Özel Estetik Dokunuşlar…

Artık Yapıların Dışı da İçi Gibi Gösterişli

Dekorasyon açısından fark yaratmak isteyen profesyonellere yönelik geliştirilen CuboArte Mineral Esaslı Kaplamalar, 6 farklı dokusuyla özgün desenler oluşturmanızı sağlar.

İç mekanlarda ve dış mekanlarda uygulanabilme özelliği ile öne çıkan CuboArte Mineral Kaplamalar, yapıların içi kadar dışını da gösterişli hale getiriyor.

Özellikle mimarların projelerinde sınırsız tasarımlar yaratmasına imkan tanıyan bu inovatif ürünler, dekoratif boya sektörüne de alternatif oluşturuyor. Kolay uygulanabilir olmasıyla usta dostu CuboArte Mineral Kaplamalar ürün grubu, dönemin yıldızı parlayan tercihleri arasında yerini alıyor.

CuboArte Mineral Kaplamalar grubu ürünleriyle doğal ve modern görünümler elde etmek çok kolay, ayrıca bir üründen bir çok desen elde etmek de mümkün. Birbirinden farklı tanecik boyutuna sahip ürünlerle, yapınızda bulunmasını arzuladığınız dokuları dilediğiniz doğallıkta tasarlayabilir, dilediğiniz renkte renklendirebilirsiniz.

Yapıya bir taş kadar yük bindirmeden o taşın görünümünü CuboArte Mineral Kaplama ürünleriyle binanıza kazandırabilirsiniz. İsterseniz farklı uygulama aparatları ile sıra dışı dokular elde ederek hem dış mekanlarınıza hem de iç mekânlarınıza özel bir çekicilik kazandırabilirsiniz.

Türkiye’nin yerli boya üreticisi CUBO, iç mekanda da, dış mekanda da bir sanat eseri yaratmanıza yardımcı olacak zengin ürün gamıyla sektöre yeni bir soluk getiriyor.