Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Bosch Home Comfort’un Elit İş Ortakları Manisa Fabrikasında buluştu

Bosch Home Comfort’un Elit İş Ortakları Manisa Fabrikasında buluştu

İklimlendirme sektörünün önde gelen şirketlerinden Bosch Home Comfort Group’un, yetkili toptancı bayileri ile montajcı alt bayilerine yönelik geliştirdiği Bosch Partner Programı’nın Elit üyeleri, Manisa Fabrikasını ziyaret etti. 1-2 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen Elit İş Ortakları Buluşmasına 25 bayi katıldı.

Sürdürülebilir yaşamın giderek önem kazandığı günümüzde, bu alanda öncü çalışmalar yapan Bosch Home Comfort Group’un iş ortaklarına ‘Birlikte Yenilenme’ çağrısı yaptığı RenewTogether vizyonunun detayları konuklarla paylaşıldı, ürünler ve hizmetler hakkında bilgiler verildi. Buluşmada kağıt tüketimini azaltmak amacıyla iş ortaklarına dağıtılan dijital iş kartları da RenewTogether konseptini destekledi.

İki gün süren Elit İş Ortakları Buluşmasında konuklar, fabrika turunda şirketin üretim kalitesini birebir deneyimleme ve merak ettikleri tüm konularda Bosch Home Comfort profesyonellerinden doğrudan bilgi alma fırsatı buldu.

2023 yılında en çok başarılı devreye alma yapan ilk 5 firmanın da ödüllendirildiği buluşma, İzmir’de yenen keyifli bir akşam yemeğiyle sona erdi. 

İş ortakları Bosch Partner Program ile kazanıyor…

İş ortaklarına çeşitli avantajlar sunan Bosch Partner Program ile bayiler, satış ve montajını gerçekleştirdikleri ürünlerin üzerinden puan biriktirerek geniş promosyon kataloğundan diledikleri hediyeyi seçebiliyor. Programla aynı zamanda iş ortaklarının gelişimine katkı sağlamak ve müşteri memnuniyetini artırmak da amaçlanıyor. Bu sistemle program üyelerine ücretsiz teknik eğitimler verilirken, iş ortakları Bosch tarafından düzenlenen etkinliklere katılabiliyor. Partner Destek Hattı ile her türlü sorularına anında yanıt alabiliyorlar.