Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Bosch Home Comfort Group’tan Sürdürülebilir Tesis Yönetimi Zirvesine destek

Bosch Home Comfort Group’tan Sürdürülebilir Tesis Yönetimi Zirvesine destek

İklimlendirme sektörünün önde gelen şirketlerinden Bosch Home Comfort Group, Uluslararası Tesis Yöneticileri Derneği, Uluslararası Tesis Teknik Müdürleri Derneği ve Odaklı Grup tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve her yıl mayıs ayında geleneksel hale getirilmesi amaçlanan Sürdürülebilir Tesis Yönetimi Zirvesi’ne destek verdi.

Nişantaşı Üniversitesi’nde düzenlenen ve sektör temsilcileri, tesis yöneticileri, genç mühendisler ve yeni mezunların katılımıyla gerçekleşen zirvede, Bosch Home Comfort Group ticari ve endüstriyel ürün gruplarını tanıtarak, katılımcılara detaylı bilgi paylaşımı yaptı.

‘Birlikte yenilenme’ çağrısı

Bosch Home Comfort Group, global marka vizyonu olan Make.Home.Comfort.Green’den hareketle hayata geçirdiği ‘RenewTogether’ vizyonu doğrultusunda, tüm paydaşlarına ‘birlikte yenilenme’ çağrısı yapıyor. Yeni döneme çalışanlarından iş ortaklarına kadar tüm paydaşlarıyla birlikte yenilenerek girmeye hazırlanan şirket, Sürdürülebilir Tesis Yönetimi Zirvesi’ne verdiği destekle toplumda yeşil dönüşümü teşvik eden çalışmalarını sürdürdü.