Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Banyoda “Suyun Kıymetini Bil”en Tasarımlar

Banyoda “Suyun Kıymetini Bil”en Tasarımlar

Canlı yaşamının temelini oluşturan su, her geçen gün daha da azalarak, geleceği tehdit ediyor. Araştırmalara göre dünya nüfusunun 1,6 milyarlık kısmı güvenli ve temiz su kaynaklarına erişim sorunu; yaklaşık 4 milyar insan ise yılda en az bir ay su kıtlığı yaşıyor. Bu durumu çözebilmek ve suyun önemini vurgulamak amacıyla her yıl 22 Mart tarihinde Dünya Su Günü kutlanıyor.

Günümüzde yaşanan ve gelecekte devam etmesi muhtemel olan su kıtlıklarının önüne geçebilmek için herkesin üzerine düşen bazı sorumluluklar bulunuyor. Bunlar; su kullanımı sırasında gerekmediği noktada musluğun kapatılması, sızıntı yapan muslukların tamir edilmesi, meyve ve sebzelerin su doldurulmuş bir kap içerisinde temizlenmesi, bahçelerde damla sulama sistemlerinin kullanılması olarak örneklendirilebilir. Bu yaklaşımlarla birlikte Creavit ise sadece Dünya Su Günü’nde değil, suyun değerinin her gün hatırlanması düşüncesinin üzerinde duruyor. Bunun için “Suyun Kıymetini Bil” ilkesinin altını çizerek, kullanıcısına tasarruflu ürünler tasarlıyor. Firma için gereksiz su kullanımından kaçınılması, hijyenin ikincil ihtiyaç olarak değerlendirilmesi anlamına gelmiyor. Creavit ürünlerinde, su tasarrufu ve hijyen öncelikli ihtiyaç olarak belirleniyor. Bahsedilen başlık altında tasarlanan ürünler arasından Free ailesi dikkatleri üzerine çekiyor. Ailenin Rim – Off klozeti, kanalsız yapısıyla yüzey üzerinde bakterilere saklanacak bir yer bırakmadan, 3 – 6 litrelik yıkama fonksiyonuyla üstün hijyen ve su tasarrufu deneyimi sunuyor. Kullanıcısına sadece su tasarrufu değil, zaman tasarrufu da sağlayarak tak – çıkar özelliğine sahip, uyumlu klozet kapağı ile pratik bir yol gösteriyor. Rim – Off klozetlerin Droplast yapıları, bakterileri barınımını %99 oranında azaltıyor. 

Creavit’in Free ailesi yalnızca su tasarrufu ve hijyen ölçeğinde değil, estetik ve zarif kimliğiyle de ön plana çıkıyor. Seride bulunan antrasit, basalt, siyah ve cappuccino renkleri banyo dekorasyonunda yeni bir nefes oluyor. Klozet modelinde; asma, duvara dayalı ve rezervuar tipli klozetlerle kullanıcının her ihtiyacını karşılıyor. Firma banyo duvarında musluk ve boru görüntüsünün istenmediği durumlarda, free entegre taharet musluğuyla alışılmışın dışına çıkıyor.

Su tasarrufu konusunda herkesin elinden gelenlerle bir adım attığı günümüzde, Creavit üzerine düşeni özenle düşünülmüş tasarımlarıyla ortaya koyuyor. Hijyenik, estetik, pratik ve tasarruflu ürünleriyle banyo deneyiminde geleceğin kapısını aralıyor. Geleceğin tasarımlarına www.creavit.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabilir ve detaylarını inceleyebilirsiniz.